BejelentésKismarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület honlapja Kismaros Freiwillige Feuerwerker Verein Hompage
Minden helyzetben az élen! Alle Bewandtnis im jener davor!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponHírek
Tűzoltó motor

Kedves kollégák! Jövő évtől, a tűzoltóságunk bővülni fog egy MZ TS 125 feuerwehr motorkerékpárral. A részletek megbeszélésre kerülnek a legközelebbi összejövetelkor.

tovább >>Kismarosi Ö.T.E.

Kondorosi László elnökletével, Wiesner Imre parancsnokságával újra szerveződött 22 fővel Kismarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület néven bejegyzett egyesületként. Azóta lettek a Pest Megyei Tűzoltó Szövetségnek, mely révén, sikeres pályázatokkal felújították eszközállományukat, a tűzoltóknak megfelelő ruházatot, felszerelést tudtak biztosítani. A németországi Hemsdorfból, ajándékozás útján nyert IFA szerkocsi óriási lendületet adott az egyesületnek a modern technikához való felzárkózáshoz. A Polgármesteri Hivatal segítségével 2000. évben megépült az új szertár, melyet 2002-ben egy öltözővel bővítettek. A tagság, azóta többször is bővült, melyben ismét jellemzővé vált az apa-fia páros, a több generációs együttdolgozás. Egyesületünk több komoly tűz oltásában vett részt, az árvizeknél ott voltak a gátakon a zsákrakástól a szivattyúzásig, a fertőtlenítésig, majd a visszaköltözésnél a pincék vizének szivattyúzásáig. A felkészülés folyamatosan történik. A tagság 90%-a rendelkezik a 40 órás tanfolyam sikeres vizsgájával. A lakosság folyamatos figyelemfelhívásával, a rendezvényeken történő megjelenéseinkkel éberen tartják a falu lakóiban és üdülő tulajdonosokban a tűz elleni állandó figyelmet, gyereknapokon bemutatókat, ismertetőket, játékokat szerveznek, melyek szintén erre irányulnak. Ezeknek köszönhetően csökkent a tüzek által okozott kár a községben. 2004. évben egy Ford Tranzit típusú szerkocsival bővült a kocsipark. Az autót Fuchs András kezdeményezése és adakozása révén az Ausztriai Bremberg községből vásárolták, melyhez hozzájárult több vállalkozó is: Paizs Oszkár, Neubauer László, Krebsz György, Katona Tamás is.

Képgaléria
Üzenőfal


Név:

Üzenet:SzavazásIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!